Όροι Διαγωνισμού “Swipe n’ Win”

1. Ο διαγωνισμός “Swipe n’ Win” (εφεξής «ο Διαγωνισμός») διοργανώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία «PREMIER CAPITAL ΕΛΛΑΣ ΑΕ- ΙΔΡΥΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ» (εφεξής «η McDonald’s Greece»), η οποία εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής (Παναγούλη 59), με τεχνικό ανάδοχο την «TRIBAL WORLDWIDE ATHENS», η οποία εδρεύει στoν Γέρακα Αττικής (Καστοριάς 4 & Μεσσηνίας), μέσα στo πλαίσιo προώθησης και προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών της McDonald’s Greece.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους. Για τους ανήλικους τεκμαίρεται ότι συμμετέχουν έχοντας λάβει την προηγούμενη συναίνεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα προσώπων. Σε περίπτωση ρητής άρνησης των ασκούντων τη γονική μέριμνα προσώπων να λάβει κάποιος ανήλικος μέρος στο διαγωνισμό, θα επέρχεται ακύρωση της συμμετοχής του. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στις εταιρείες PREMIER CAPITAL ΕΛΛΑΣ ΑΕ και TRIBAL WORLDWIDE ATHENS καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους μέχρι β’ βαθμού εξ αγχιστείας. H συμμετοχή είναι αυστηρά προσωπική και δεν δύναται να μεταβιβαστεί.

3. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην ηλεκτρονική σελίδα στη διεύθυνση www.premiumburgers.gr  από την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 (ώρα 12.00) έως την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 (ώρα 12:00). Συμμετοχές πριν ή μετά το χρονικό αυτό διάστημα δεν λαμβάνονται υπόψη.

4. Διευκρινίζεται ότι η συμμετοχή στον Διαγωνισμό πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερόμενων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα. Η McDonald’s Greece δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου (websites) ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο. Συνεπώς δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημίες ή απώλειες που προκαλούνται από λάθη, καθυστερήσεις ή διακοπές στη μετάδοση, δυσλειτουργίες του τεχνικού εξοπλισμού και των υπηρεσιών, εσφαλμένο περιεχόμενο, την απώλεια ή διαγραφή δεδομένων, ιούς, κλπ. κατά τη διάρκεια της συμμετοχής στο Διαγωνισμό ή κατά την διαδικασία της ενημέρωσης των νικητών.

5. Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στον Διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική σελίδα στη διεύθυνση www.premiumburgers.gr και να πατήσετε το κουμπί «ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ!» και να επιλέξετε το Premium Beef Burger ή το Premium Chicken Burger, κάνοντας swipe στη σχετική εικόνα ή, εναλλακτικά, χρησιμοποιώντας τα βέλη που βρίσκονται αριστερά και δεξιά της. Στη σελίδα που θα ανοίξει στη συνέχεια, θα πρέπει να πατήσετε πάνω στο κουμπί: «ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ!». Τέλος, στην επόμενη σελίδα που θα εμφανιστεί, θα πρέπει να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση/e-mail στη σχετική φόρμα και πατώντας το κουμπί «ΥΠΟΒΟΛΗ» να τα στείλετε στην McDonald’s Greece, αφού προηγουμένως έχετε διαβάσει τους όρους του Διαγωνισμού και τους έχετε αποδεχθεί επιλέγοντας την σχετική ένδειξη που εμφανίζεται στο ειδικό πεδίο. Με τον τρόπο αυτό αποκτάτε αυτομάτως μία (1) συμμετοχή για την κλήρωση των δώρων. Διευκρινίζεται ότι μπορείτε να παίξετε στον Διαγωνισμό μόνο μία (1) φορά.

6. Μετά την λήξη του Διαγωνισμού και συγκεκριμένα την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 (ώρα 14:00) θα λάβει χώρα ηλεκτρονική κλήρωση με την χρήση λογισμικού αυτόματης και τυχαίας επιλογής νικητών στα γραφεία της TRIBAL WORLDWIDE ATHENS, στoν Γέρακα Αττικής (Καστοριάς 4 & Μεσσηνίας). Η κλήρωση θα αναδείξει χίλιους (1.000) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα (1) McMenu αποτελούμενο από ένα (1) Premium Burger και συγκεκριμένα ή το Premium Beef Burger ή το Premium Chicken Burger μαζί με τα εξής: μία (1) μερίδα τηγανητές πατάτες (μεσαίου μεγέθους) και ένα (1) αναψυκτικό 400ml. Τα ονόματα όλων των νικητών θα αναρτηθούν/ανακοινωθούν στην ηλεκτρονική σελίδα www.premiumburgers.gr την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017. Στους νικητές θα σταλεί από την McDonald’s Greece, σε ηλεκτρονική μορφή και ειδικότερα μέσω e-mail, ένα κουπόνι (επί του οποίου θα αναγράφεται ένας μοναδικός κωδικός) το οποίο θα πρέπει να προσκομίσουν (εκτυπωμένο) ή να επιδείξουν από το κινητό τους ή από άλλη συσκευή (π.χ. tablet) κατά την παραλαβή του δώρου. Κατά την παραλαβή του δώρου ή σε οποιοδήποτε προηγούμενο στάδιο της διαδικασίας ενδέχεται να ζητηθεί η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριου ή άλλου επίσημου εγγράφου με σκοπό την διασφάλιση της σχετικής διαδικασίας. Η ημερομηνία λήξης του κουπονιού θα αναγράφεται πάνω στο κουπόνι και οι νικητές θα πρέπει μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία και μόνο να το εμφανίσουν σε ένα από τα παρακάτω συμμετέχοντα εστιατόρια McDonald’s: Αιγάλεω: Ιερά οδός 339, Άλιμος: Λαμίας και Τεγέας, Αεροδρόμιο: 5ο χλμ Λεωφ. Σπατών-Λούτσας, Βάρη: Π. Παϊζη & Αγ. Λαύρας 10, Βριλήσσια: Λ. Πεντέλης 80, Γλυφάδα: Λ. Ποσειδώνος & Β. Κατράκη 1, Ίλιον: Ιλίου 36, Π. Φάληρο: Ελ. Βενιζέλου 190, Σύνταγμα: Ερμού 2, Χαλάνδρι: Εθνικής Αντιστάσεως 36, Smart Park: Ε.Πουλάκη- Σπάτα, Αγ. Ι. Ρέντη: Λ. Θηβών 226 & Παρνασσού, Κέρκυρα: Καποδιστρίου 44, Ηράκλειο Κρήτης: Εθνικής Αντιστάσεως 139 & Ικάρου, Ρόδος: Γρ.Λαμπράκη 50 & Θέμελη, Πολυδένδρι: 31o χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Πολυδένδρι- Καπανδρίτι, Οne Salonica Outlet Mall: Κώττα Ρούλια 10, Καλαμαριά: Εθνικής Αντιστάσεως 159. Οι νικητές θα έχουν λάβει τα κουπόνια τους μέχρι και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017.

7. Διευκρινίζεται ότι η McDonald’s Greece απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης των δώρων σε περιπτώσεις μη τήρησης των όρων του Διαγωνισμού ή/και εφόσον υφίστανται υπόνοιες σχετικά με την μη τήρηση των όρων του Διαγωνισμού και γενικά διατηρεί το δικαίωμα και την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούνται οι όροι του παρόντος. Ειδικότερα, αν οποιοσδήποτε από τους νικητές αρνηθεί το δώρο ή αδρανήσει ή δεν εμφανισθεί σε κάποιο από τα συμμετέχοντα εστιατόρια για να παραλάβει το δώρο μέχρι την ημερομηνία λήξης του κουπονιού για τα McMenu, το δώρο απόλλυται για αυτόν αυτόματα και οριστικά και η McDonald’s Greece δικαιούται να το διαθέσει κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια χωρίς να φέρει καμία ευθύνη σχετικά.

8. Τα δώρα, είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα ή η εξαργύρωσή τους, δεν είναι δυνατή η μετάθεση/αλλαγή των ημερομηνιών που ρητά ορίζονται παραπάνω και απαγορεύεται η παραχώρησή τους από τον νικητή σε οποιονδήποτε τρίτο.

9. Η McDonald’s Greece διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει ή να μειώσει τη χρονική διάρκειά του για οποιοδήποτε λόγο ή ακόμα και να ακυρώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό, μετά από ενημέρωση του κοινού στην ηλεκτρονική σελίδα στη διεύθυνση www.premiumburgers.gr ή/και με άλλο πρόσφορο -κατά την εύλογη κρίση της- τρόπο.

10. Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό συναινούν ρητά και ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά τους στοιχεία (και συγκεκριμένα το ονοματεπώνυμό τους και η ηλεκτρονική διεύθυνση/email) από την McDonald’s Greece, σύμφωνα τις διατάξεις του ν.2472/1997 όπως ισχύει, αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της διεξαγωγής του Διαγωνισμού (ήτοι ενδεικτικά για την διεξαγωγή της κλήρωσης, την επαλήθευση των στοιχείων των νικητών, την επικοινωνία μαζί τους, για την παραλαβή των δώρων από αυτούς και για λόγους δημοσιότητας, σύμφωνα με το άρθρο 6 του παρόντος, και για τρεις (3) μήνες μετά την διενέργεια της κλήρωσης). Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, εναντίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των ως άνω στοιχείων, κατά τους όρους του Ν.2472/1997, όπως ισχύει.

11. Οι παρόντες όροι συμμετοχής βρίσκονται δημοσιευμένοι στην διεύθυνση www.premiumburgers.gr. Η σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στους συμμετέχοντες και στην McDonald’s Greece διέπεται από το Ελληνικό δίκαιο και τυχόν διαφωνίες ή διενέξεις θα υπάγονται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων των Αθηνών.

12. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό ή/και στην κλήρωση συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους, την παροχή της απαιτούμενης συναίνεσης, καθώς και τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της McDonald’s Greece.